15-02-08

Chevrolet 1956 pin up

Emerald_1_by_towelb0y

Emerald_2_by_towelb0y

Emerald_3_by_towelb0y

Emerald_4_by_towelb0y

Emerald_5_by_towelb0y

Emerald_6_by_towelb0y

Emerald_7_by_towelb0y

Emerald_8_by_towelb0y

Emerald_9_by_towelb0y

Emerald_10_by_towelb0y

Emerald_11_by_towelb0y

zzzzzzz

Tja... u verklare me misschien gek, maar dit is voor Boogie een perfecte combinatie van fotografie, een knappe wagen als onderwerp om een fotoshoot met een mooie dame te doen. Hoe natuurlijker hoe liever, want van dat echte overdreven sexy gedoe hoe ik ook nie van, een tikje erotiek mag uiteraard, want het is en blijft een echte passie voor me. Spijtig vind je niet veel van deze mooie reportages, of ik zoek verkeerd, hahaha... en aangezien ik ook een oldtimerke heb, en een kodakje heb ik het idee opgevat om het zelf eens te proberen. Of het reslutaat hier komt te staan, daar kan ik voorlopig niet op antwoorden, de plannen zijn vaag... hangt af van de foto's en het Boogirlke haar toestemming.
Maak er een fijne vrijdag van, Boogie is nog steeds nachtwerk aan het doen. Dus tot strakjes allemaal.

5646

 

07:30 Gepost door Boogie is listening.... in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

hij heeft het weer gevonden !!!
en ja met jouw autootje en boogiegirl op een warme zomerdag moet dat wel te doen zijn !!!

Gepost door: c-mie | 15-02-08

hallo boogie... weinig auto en veel madam.....maar dat mag ook eens he....ik kijk vol spanning uit naar je eigen creaties.....nog veel plezier met je nachtwerk...als ik het goed begrepen heb, heb jij ook iets met vliegtuigskes hé....wel volgende week staan hier een paar postjes over vliegtuigjes op het programma....tja....ook weer één van mijn interesses....

Gepost door: joelle | 15-02-08

Oef... jammer dat het niet zo'n knap meisje is hoor...of nou ja, dat is mijn mening dan...ik vind haar maar op één foto een beetje mooi...en dat is half in de schaduw van die open motorkap( 5e van onderen)! Hm nee...ben niet zo op die dikke neus en die zultlippen...maar ja...ik ben dan ook geen vent hè! hahahahahaha!
See you Boogs!
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 15-02-08

Ga jij naar Pinkpop ????
het zit er waarschijnlijk aan te komen dat we naar pinkpop trekken en ook de ganse graspop (nuchter of niet) gaan beleven
Met wat geluk uiteraard
Als we verlof krijgen natuurlijk

groetjes

Gepost door: darkwizz | 15-02-08

Peter allez tis nie mogelijk he
laat da spul van u maar warm lopen
ik zen al onderweg haa haa
dees bollenvod is van belange niks pinupke
maar of ik beter doe das de vraag he
slu en zonnekes
ma denotto is wel knap zelle

Gepost door: Sunny-Kay// Diamond | 15-02-08

Ah ja... iksnap je uitleg heel goed...maar dat was eigenlijk mijn punt juist...ik vind dat dit meisje juist NIET op haar gemak oogt...alleen dan op die foto die ik aanwees ( 5e van onder)...daar heeft ze duidelijk plezier erin! Nu hoeft ze van mij ook niet constant te lachen, maar ik vind haar er juist ongemakkelijk bij staan...alsof ze liever iets anders zou doen! En daardoor toont ze ook niet mooi! Vind jij dat niet? Goh...gek hè, hoe je toch allemaal een ander gevoel bij foto's kunt krijgen!
En ja...mijn moeder was blij dat ze weer thuis was...ondanks dat alles thuis nu een beetje overhoop ligt, want er moest ruimte gemaakt worden natuurlijk, maar liever thuis dan geleefd te worden in zo'n ziekenhuis hè! En voor m'n vader is het ook fijn natuurlijk...hoeft ie ook niet elke dag meer 2x op en neer naar dat ziekenhuis...is hartstikke vermoeiend, heb ik vorig jaar zelf ook wel gemerkt toen vriendlief er in lag ( en ik ben nog lang niet zo oud als mijn vader!)!
See you Boogs!
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 15-02-08

Heeel goed idée.... Jij mag het self met mijn 59 Cadillac doen !!!!! goed hé....groetjes Marc

Gepost door: Cadillacman | 17-02-08

De commentaren zijn gesloten.