17-02-08

Boogie's future car

Ford_Focus_Coupe_2008_01

Ford_Focus_Coupe_2008_02

Ford_Focus_Coupe_2008_03

Ford_Focus_Coupe_2008_04

X_10406_5

X_10406_6

Boogie is weer eens aan het dromen geslagen, maar dromen die misschien ooit realiteit gaan worden, want dit zou zowat Boogie's volgende wagen kunnen worden. Het zijn de foto's van de nieuwe Ford Focus Cabrio 2008. Niet meteen natuurlijk, heb pas een nieuwe van nog geen twee jaar, maar in de toekomst misschien. En die kleur, tja Boogie had ooit zo een Escort Coupé, kiezen tussen dit en zwart wordt moeilijk... Tja, dromen mag af en toe ook is. Ik vind hem ook supermooi en wie weet... misschien ben ik wel zo gek ooit.

ford_logo

 

pininfarina

 

Dit Knappe Boogirlke dat haar trein gemist heeft, mag dan gerust mee, ze heeft haar parasolletje al mee voor als het dak open mag... zeer mooie foto's vond ik het ook, daarmee dat ze hier ook staan.

Dark_passenger_IV_by_DarkVenusPersephonae
 
Dark_passenger_VI_by_DarkVenusPersephonae

Dark_passenger_V_by_DarkVenusPersephonae

 

naamloos

07:45 Gepost door Boogie is listening.... in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

ah boogieken
ik heb lang getwijfeld hoor ik wou ook altijd een cabriootje en toen ik eentje kreeg moest ik de keuze maken tussen een cabriootje of mijn droomwagen ( waarvan ik dacht dat ik het nooit zou krijgen )
ja dan was de keuze niet gemakkelijk ! want mijn drommwagen hedden ze stopgezet omdat hij te duur in aankoop was en te weinig succes !
het werd zoeken dus en heb nog een prachtmodel gevonden!
ik zal er eens mooi foto's van maken en op de andere blog zetten
in elk geval ik zie je daar in wel zitten hoor!!!!

Gepost door: c-mie | 17-02-08

Ik zou gaan voor die rode kleur Boogie, ach zwart is maar zwart ze.
Zo één wel dat zie ik wel zitten, en hopelijk gaat het dak dicht als het regent, ach zwijg me daarvan ze. Stond geparkeerd op ne ziekenhuisparking, zon, kortom bloedheet. Komt me daar een onweeer op, ja wadde, ik naar beneden dat dat toe doen, maar wat denk je het gaf gene kik. Jong ik heb toen gevloekt, dat het ne frank effen was zelfs een schuifdak daar heb ik het niet mee, neen ze, wat als het niet dicht gaat, is hier ook al gebeurd ik heb altijd ne paraplu in mijne auto liggen ik vertrouw die hele zaak niet meer, dus je Boogiegirlke dat is een vooruitziende meiske, ja die mag je hier nog zetten ze.
Dag Boogie geniet nog van je zondag als je thuis bent met je Anneke en Arno, ach ja kinderen worden toch wel rap groot ze, wacht maar tot hij naar middelbaar gaat dan vliegt het voorbij!

Gepost door: Greta | 17-02-08

Mooie wagen... en ja...die kleur zou ik net als Greta ook meer zien zitten dan zwart...maar ja. dat is persoonlijke voorkeur hè! :-)
Pff...enorme koppijn...ben weer weg!
See you Boogs!
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 17-02-08

eender wa kleur tis ne gave bak , dus blijf maar dromen zelle
de madam tja die is onderweg naar ergens, die gade moette zien te klissen he
Kay die verder droomt van schilderen groet met zonnekes
en ge weet wel !

Gepost door: Sunny-Kay// Diamond | 17-02-08

Cabrio !!!!! Jaja zoo een cabrio in de zomer........Mmmm heel tof !!!!!....Bye bye......Marc

Gepost door: Cadillacman | 17-02-08

Ha je bent toch niet weg met dat droomwagentje zeker, verdorie het is zo stil, en zoveel gewerkt de laatste tijd, jaja maar niet naar de Gasthuisberg he liever ne andere kant uit!
Dag Boogie toch nog geen late Valentijn aan het vieren zeker??

Gepost door: Greta | 19-02-08

De commentaren zijn gesloten.