12-06-08

Dodge Charger 1966

zzzzzzz

1dodge66charger

2dodge66charger

3dodge66charger

4dodge66charger

7dodge66charger

8dodge66charger

9dodge66charger

10dodge66charger

11dodge66charger

12dodge66charger

14dodge66charger

16dodge66charger

17dodge66charger

19dodge66charger

20dodge66charger

22dodge66charger

23dodge66charger

25dodge66charger

34dodge66charger

38dodge66charger

39dodge66charger

42dodge66charger

45dodge66charger

47dodge66charger

55dodge66charger

 
Eindelijk... heb er een tijdje moeten op wachten, maar ik heb eindelijk eens een knappe fotoreportage van een Dodge Charger uit 1966. En het was het wachten meer als waard, want dit is zo weer een bakje dat Boogie wel heel erg ziet zitten. Supermooi vind ik hem, boordevol speciallekes... het front, mmmm, dat vind ik zalig, de aparte rooster met de weggestoken lichten. Superstrak en supermooi. Ook de strakke achterpartij... zalig gewoon. En die daklijn... alstublieft zeg, amaai, hoe mooi... dan nog in hardtop coupé... een grote venster, heerlijk om zo te cruisen. Het interieur... heel strak, kijk maar eens naar de meters, wondermooi, de zetels zijn subliem afgewerkt, en als je de achterbank omgooid heb je nog heel wat ruimte. Kortom, een superwagen, die ook nog praktisch is. Het summum van de jaren zestig vind ik hem, perfect gewoon... niks stoort me aan deze wagen, pure elegantie en power. Een wagen om mee te cruisen, sportief rond te vlammen, maar waar je ook bij een Galadiner mag mee aankomen...

 
dodgeE
em80
 
Onder de motorkap een V8 natuurlijk... dat kan niet anders. Alweer een ideale wagen om de Route 66 op te vliegen... zalig gewoon. En om nog eens het accent te leggen op die raam opening, nog eens deze schitterende foto zetten se... mmmmmmm, zeg nu zelf, qua design is dit de max.
 
 
em149

 

 

17dodge66charger

ZWowBettyBoop20

 

Boopkes en Boogirl weeral assortie, zoals we gewoon zijn....

 

12594455

 

07:30 Gepost door Boogie is listening.... in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Daklijn... subliem inderdaad! Interieur...super! Maar kleur...beetje babypoepbruin...van wanneer ze tandjes gaan krijgen hahahaha! Achterpartij...jawel mag er zijn, maar die front??? AAAARRRRGGGGHHHHHH!!! Die barbequegrill plat leggen en de sateetjes erop...maar toch niet op zo'n coole wagen monteren??? Nee hoor, dat vind ik echt helemaal niks! Maar zoals ik altijd zeg: smaken kunnen verschillen hè! :-))) ( zo zal jij míjn postje van vandaag absoluut en helemáál niet kunnen smaken hahahahahahahahahhaaa!)
See you Boogs!
Groetjessssssssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 12-06-08

en zeggen dat als je nu de wagens ziet en je de comms leest hahah allemaal vernieuwend blah blah blah
er werd al heel vroeg vernieuwende en mooie zaken gemaakt
niet dat ik deze echt mooi vind
maar smaken verschillen
gelukkig maar
dikke knuf

Gepost door: callemie | 12-06-08

BOOGIEKEEééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé aha draak ik klik dit blog open en de zon komt op.
Nu praat ik niet graag naar de mond en voor iedereen goed doen kan niet, ook niet als je dagelijks een item zet dat veel voorkomt.
dan val je in herhaling en is kritiek makkelijker dan lovend zijn.
op de grill heb ik ook zitten twijfelen maar hierbij past hij.
de daklijn daarentegen is super
en de gave venster maken hem zeker uniek.
ja miss iets ander sjantekes maar voor de rest issem oke
best aardig en knap. Zet hem in zwart of wit en tis iets apart.
dit zilverpapierengeval das uwen joke van den dag he
want da kunde nie menen heeeeeeeeeee
bij de cote do'r komen ze papier te kort.
de boop?? WOW en van mij se.
Kay die nu moet vliegen of anders billenkoek
groet met zonnekes , de kkvkes en weete wa ?.
zet morgen maar iets soortegelijk ... voor mij ist allemaal goed se ;-)

Gepost door: KAY-KE | 12-06-08

Neen Boogie de kleur is iets wat je niet iedere dag ziet,ik vind het absoluut niet mis die grote Amerikaanse wagens die hebben al zo' n speciaal kleur dat is zowat hun kenmerk, die je bij andere merken niet ziet. Bweeek ik moet gene zwarte of rode ooto, heb deze week nog een schoon speciaal groen kleurke gezien.
O weet je het al Citroen heeft ne hele zwarte auto, mat zwart van kleur niet blinkend, zelfs de ruiten zijn zwart het moet iets heel speciaal zijn, nu nog de prijs....
Ach weet jij het laatste nieuws? In Nederland willen ze de oldtimmers verbieden in de steden, ja zeg ook dat nog en als het ginder regent zal het hier ook weldra druppelen, verdorie ze vervuilen te veel, dat ze ne keer naar hun BMW's kijken wat die achterlaten. En in China vegen ze gewoon hun voeten aan die uitstoot, alles mag daar net of die lucht komt ook niet naar hier, ja zullen wij maar een zuinige wagen kopen en zij doen daar maar op, wat een zot gedoe allemaal.
Dag Boogie schoon voiturke man mag je gerust voor mijn deur zetten, en je meiske erbij!

Gepost door: Greta | 12-06-08

@ Greta Hey meid, hoe ist er mee???? Ben blij je nog eens te horen. Ja, inderdaad een specialleke vandaag, het kleur is inderdaad iets speciaals.
Die zwarte Citroen weet ik al, das de C6, een supermooie wagen, al is ie in da mat zwart niet zo denderend. Geef mij maar de gewone blinkende zwarte versie. En de nieuwe C5 vind ik ook nie mis... tja, je weet toch dat naast Ford, Citroen mijn tweede favoriete Europees merk is!!! Heb bijna met een C4 gereden, maar daar was geen break in, dus werd het de Focus...
Van die wet in Nederland heb ik ook al gehoord en die is zo dom als ze groot is. Autos ouder als twaalf jaar of zo worden geweerd uit de stad. Ja wel merci, een klein minicooperke van 14 jaar mag nie meer, maar al die nieuwe dikke 4X4's die tien keer meer vervuilen, daar kraait geen haan achter. Nee, das een wet van mijn voeten, maar voor echte oldtimers zou wel een uitzondering gemaakt worden. Het is een belachelijk wet Greta, en die zal er niet doorkomen, want heel Holland staat op zijn kop. Ze is zo belachelijk als ze groot is en wie die regel bedacht heeft, mag gerust de kop van jut krijgen. Zot zijn doe nie zeer Greta, gelukkig maar, want in de wetstraat zou afgezien worden, djeeses. Wij mogen ons blauw betalen op mmilieutaksen allerhande... alsof de lucht boven elk landje blijft hangen... niet te doen soms
Dankie voor de reactie, hou je goed meid en hopelijk tot gauwkes héééé
Dikke knuf nog en als ik zo ne bak ooit heb, mag je eens meesnorren hoor, de kans is wel heel groot dazt het een zwarte is, en heeeeeeeeeeel klein dat het ne groene is, hahahaha.
XXX

Gepost door: boogie | 12-06-08

Nee nee... die dikke 4x4-terreinwagens...die gaan al éérder uit de steden geweerd worden dan de oldtimers hoor Boogs...dat is de reden dat wij die Landcruiser hebben ingeruild...die dingen worden nu al extra zwaar belast en je mag er straks geen stad meer mee in of dubbele parkeerkosten betalen...achterlijk landje hier! En er zijn méér 4x4's dan dat er hier oldtimers zijn hoor...en oldtimers ouder dan 25 jaar, daar hoef je al helemaal geen belasting over te betalen, dus die hebben het nog niet zo slecht!
Ach...zo is het overal wat hè...maar Greta heeft gelijk...in China vervuilen ze nu net zo hard als dat het hier in de jaren 70 was..en die lucht blijft daar heus niet hangen...!!!
Groetjes weerrrrr!

Gepost door: mizzD | 12-06-08

wat een auto!
zo maken ze ze tegenwoordig niet meer? :-)

jij hebt er een hele mooie reportage van gemaakt, boogie!

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 12-06-08

De commentaren zijn gesloten.