25-06-08

1972 Ford Mustang

1Mustang71MachClnRed
2Mustang71MachClnRed

3Mustang71MachClnRed

4Mustang71MachClnRed

6Mustang71MachClnRed

7Mustang71MachClnRed

8Mustang71MachClnRed

14Mustang71MachClnRed

19Mustang71MachClnRed

20Mustang71MachClnRed

21Mustang71MachClnRed

23Mustang71MachClnRed

24Mustang71MachClnRed

31Mustang71MachClnRed

37Mustang71MachClnRed

39Mustang71MachClnRed

41Mustang71MachClnRed

45Mustang71MachClnRed

zzzzz820
 
Recht toe recht aan, instappen en wegscheuren... eventueel diene plateau vanachter er nog afgooien, maar als hij de kracht op de weg moet houden hem toch maar laten staan, tenzij je graag hebt dat ze met haar poep draait en in de bochten wil uitbreken... dus daar ga ik voor. Scheuren met dat ding... prachtige wagen, rood, zwart. Zoals vanouds...
 
1024_mustang62002

De Boogirl, knap en uitdagend, maar zo komt ze niet achter het stuur... want aan haar smoelwerk te zien heeft ze al meer dan genoeg op... 

 

Tina-02-06_17

 

4607e

 

 

07:30 Gepost door Boogie is listening.... in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

hallo boogie.... we zijn weer onder de mensen....da's toch niet niks hoor zoveel dagen na mekaar gaan werken....niet dat ik me moet doodwerken ...maar toch....je moet er zijn he.....zo'n mustang...bij ons in het dorp was er vroeger een bakker die er eentje had..prachtig he....nog een fijne dag...

Gepost door: joelle | 25-06-08

oeps 666
you got the devil in you today?
dan zal ik maar rap de biezen pakken zeker hahahahahahah
nee schoon ottoke hier in de buurt woont er eentje met een pikzwarte en je hoeft niet te kijken al hij passert je hoort hem van ver aankomen!!!
brbrbrbrrbbbbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dadakes en dikke knuf

Gepost door: callemie | 25-06-08

Bij ons in het dorp heb ik ze nooit weten rijden de enige auto die iets er rondreed was ne Caddilac,( weet zelf niet of ik het juist schrijf begot, maar kom) en 'ne Citroen van de zoon van den doktoor maar de rest ja Simca en vooral toen Fiat 500, en volkswagen kevers. In stad daar zag je ze niet zoveel en natuurlijk al dat jong volk hing daar rond, kan je u wel voorstellen. Ja van 'n raspaardje gesproken dat is en was er één.
BTW: heb direkt je eigen mail en het antwooord hierop doorgemaild, ik hoop dat dit nu ter bestemming is Boogie, vreemd dat die eerste er niet doorgekomen is, maar kom bij deze rechtgezet.
Hartelijke groeten,

Gepost door: Greta | 25-06-08

@ Greta Hey Greet
Jaja, nu alles perfect ontvangen. Tja, de eerste zweeft nu ergens in de digitale ruimte...
Haha, Greta het is Cadillac, met één D en dubbele L ... een klassieke fout hoor. Maar helemaal nie erg. Tja, een Cadillac in die tijd was echt een luxewagen, voor de gewone mens was een auto veel te duur, tot die keverkens en fiat 500 en 2chevauxkes zijn gekomen... Een Mustang, ja da was amerikaans en duur toen... je ziet ze nog steeds zelde n hé, zelfs in ons onmetelijk wagenpark. Maar als ik er één spot, dan gaat dat autohart van me toch sneller kloppen.
Groetjes terug Greet en dikke knuf erbovenop.

Gepost door: boogie | 25-06-08

Yep yep...my carrrr! Heerlijk toch...red and racing!! hahahaha! ( en dat gekke zwarte ding achterop er gewoon maar af...kijk toch eens wat zonde van die daklijn!!! :P)
Die hunks op mijn blog zullen waarschijnlijk liever elkáárs gezelschap opzoeken dan die van deze boogirl...van om het even welke girl waarschijnlijk woehahahahahhaaaaaa! Maar dat geeft niet, ik mag er toch alleen maar naar kijken en aankomen niet hè...en het kijken ernaar is geen straf...voor mij althans...voor jou daarentegen...hahahahahhahaa!
See you Boogs!
Groetjessssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 25-06-08

De commentaren zijn gesloten.